Quality over quantityHouten wereldkaarten zijn er verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, maar hoe weet je nou welke de beste keuze is? 

Het hout(fineer) wat bij al onze producten wordt gebruikt is van uitmuntende kwaliteit. Wij hebben er voor gekozen samen te werken met de beste partners uit de industrie om uiteindelijk de meest unieke uitstraling te krijgen wat resulteert in de mooiste wereldkaarten. Het fineer wat gebruikt wordt is van A++ kwaliteit. Andere toepassingen waar dit in wordt gebruikt zijn:

- Exclusieve jachtbouw (multi million dollar yachts)
- Exclusieve interieurbouw

De beste materialen gecombineerd met de slimste technologie, zorgt ervoor dat wij uiteindelijk een unieke hoeveelheid aan details kunnen meegeven aan onze houten wereldkaarten. De nieuwste lasertechnologie helpt ons met een precisie van 0,1mm te snijden.

Bevestiging. Plak ik hem rechtstreeks op de muur en na mij de zondvloed bij het verkopen van mijn huis of bevestig ik hem met magnetische ophanging, zwevend effect en met de zekerheid dat alles gemakkelijk mee kan naar mijn volgende woning? Al onze wereldkaarten worden standaard geleverd met een eenvoudig magnetische bevestiging. Dit geeft een prachtig zwevend effect en zorgt ervoor dat hij het hele leven kan mee verhuizen.

Nieuwsgierig geworden naar onze producten? Bekijk het volledige aanbod hier. Of vraag kosteloos de houtsamples aan via info@mywoodenworld.nl. Welke houtsoort zou jij graag toevoegen aan ons assortiment? Laat het weten in de comments!Reageer

Reacties worden goedgekeurd voor plaatsing